Vi er eksperter i rensning af tag

Rensning af tag bør gøres på den mest skånsomme måde. Ved rensning af tag fjerner vi ofte mospuder og alger ved håndplukning eller blid afbørsting, da rensning af tage med kemikalier, trykluft, stive børster eller vandspuling kan gøre bevoksningen værre. Dette skyldes, at en ru overflade netop fremmer væksten af mos og alger, ligesom højtryksrenseren kan beskadige / fjerne tagmaterialets yderste overfladelag og derved skabed den ru overflade, der kan fremme væksten af mos og alger.

Det er især vigtigt, at være forsigtig, hvis der er risiko for at mosset indeholder vand, som kan forårsage, at vandet trænger ind i tagkonstruktionerne. Vand der trænger ind I revner og sprækker kan forårsage frostsprængninger i tagstenene.

Med Lance fra jorden

Virkningen af behandlingen vil allerede kunne ses 30-60 min efter behandlingen. Algerne vil ændre farve fra grøn/gul til grålige. Derefter vil der gå fra 3 uger til et år, alt efter tykkelsen af algebelægningen, før regn og blæst har fejet de døde alger af taget.

Det er en betingelse for rensning af tag, at det er tørvejr og ikke blæser for meget. Behandlingen med lance fra jorden er yderst skånsom da vi ikke skal kravle rundt på taget. 

Vi tilbyder endvidere rådgivning om tagtyper, konstruktion og vedligeholdelse af tage, så du fremover minimerer væksten af alger og mos.

Læs mere om: Tagrens, Alge-bekæmpelse på tag og Algebehandling af tag.

Rensning af tag mos alger på tag

Kontakt for uforpligtende tilbud!
Tlf: +45 3028 3435
E-mail: alge@ks-e.dk

Vi kører fortrinsvis i Midtjylland
(Horsens, Vejle, Århus Juelsminde, Snaptun, Glud, Hedensted, Hornsyld, Bjerre, Stenderup, Østbirk, Vestbirk, Løsning og Stensballe) men tager også kunder ind fra resten af landet.

Billig rensning af tag

Rensning af tag

Dansk tag rensnig

Rensning af tag

Rensning af alger på tag

Rensning af tag

Rensning af alger på tag

Rensning af tag

Rensning af mos på tag

Rensning af tag

Rensning af tag priser

Rensning af tag

Rensning af tag

Rensning af tag

Rensning tag

Rensning af tag