Hvorfor imprægnering af fliser ?

Der er mange gode grunde til at benytte imprægnering af fliser. Imprægnering af fliser forlænger levetiden betydeligt, og samtidig bibeholder imprægnerede fliser stenenes udseende i mange år, og dermed undgår man at de ældes. Imprægnering af fliser gør dem nemmere at rengøre for smuds og olie, hvilket gør dem meget lettere at vedligeholde.

Imprægnering af fliser holder stenene tørre, hvilket nedsætter risikoen for frostsprængninger, der med tiden vil ødelægge stenenes overflade, hvilket vil kræve at stenene udskiftes. En imprægnering er den lette løsning, hvis du vil slippe for besværet med at skifte stenene ud og istedet for glæde dig over dine eksisterende smukke fliser.

Ved at imprægnere fliser bliver det også muligt at rense ældre og grimme sten mekanisk, da de ellers vil være yderst modtagelige for smuds, alger m.m. Samtidig nedsætter imprægnerede fliser vækst af alger og mos.

En imprægneret sten vil fremstå bedre end en ny sten, idet nye sten ikke er overfladebehandlet, og dermed vil ikke vil være så modstandsdygtige overfor alger, smuds osv.

For at gøre en lang historie kort, vil en imprægnering af dine fliser og sten få dem til at fremstå som en nyanlagt terrasse eller indkørsel. Samtidig vil den fremover være mere modstandsdygtig og nemmere at vedligeholde.

Læs mere om: Imprægnering.

Imprægnering af fliser

Kontakt for uforpligtende tilbud!
Tlf: +45 3028 3435
E-mail: alge@ks-e.dk

Vi kører fortrinsvis i Midtjylland
(Horsens, Vejle, Århus Juelsminde, Snaptun, Glud, Hedensted, Hornsyld, Bjerre, Stenderup, Østbirk, Vestbirk, Løsning og Stensballe) men tager også kunder ind fra resten af landet.