Facaderens og Graffitirens

Facaderens giver nyt liv til din bolig. Ofte er din bolig dit visitkort udadtil, og derfor har det stor betydning, at dine facader fremstår rene og velholdte.

Udover at dit hjem selvfølgelig ser smukkere ud når det er rent, så har facaderens også den fordel, at det forlænger levetiden på facaden, da småskader ol. nemmere og hurtigere opdages og korrigeres på en ren facade. At kunne nøjes med at reparere små ting, frem for en større rekonstruktion, er både lettere at udføre og mere økomomisk for dig. 

Grafittirens kræver professionelle midler og maskiner. Der findes mange former for grafitti farve, og der findes et hav af forskellige facader. Kombinationen af farve og facade kan være en svær opgave. Som privatperson uden tilgang til professionelle midler, kan denne opgave være noget nær umulig. Men med den rette viden og de rette midler kan grafitti fjernes så facaden igen fremstår pæn og ren.

Læs mere om: Rensning af facader, Alge-bekæmpelse på facader, Algebehandling af facader og Imprægnering.

Facaderens og graffitirens

Kontakt for uforpligtende tilbud!
Tlf: 4092 8082
E-mail: info@cleaning-sealing.dk

(Horsens, Vejle, Århus Juelsminde, Snaptun, Glud, Hedensted, Hornsyld, Bjerre, Stenderup, Østbirk, Vestbirk, Løsning og Stensballe) men tager også kunder ind fra resten af landet.

Facaderens alger på facader

Rens af facade

Billig facaderens

Rens af facade

Facaderens priser

Rens af facade

Facaderens på betonfacader

Rens af facade

Facaderens på murstensfacader

Rens af facade

 

Graffitirens | graffiti på facader

Graffitirens

 

Facaderens

Rens af facade

 

Graffitirens

Graffitirens