Hvorfor rensning af facader?

Rensning af facader giver en ældre facade et nyt look. Vi vil jo alle gerne have, at vores hus, industribygning, facade osv, ser lige så flot og repræsentativ ud, som da vi byggede det.  Det ordnes let med en rensning af facaden.

Ved rensning af facader anbefaler vi en efterfølgende imprægnering, for at resultatet varer ved i mange år fremover. En rensning af facaden uden efterbehandling bliver meget hurtigt  grim igen. (Se under imprægnering af facader). Dette gælder dog ikke facader af aluminium, stål eller malede overflader. Disse kan sagtens renses uden efterbehandling.

Vi renser også graffiti af facader

Denne form for rensning er mere kompliceret, og kræver særligt udstyr for at opnå et pænt og tilfredsstillende resultat. Der findes utrolig mange former for graffiti farver, og kombineret med forskellige former for facade så kan det være en svær opgave at stå med selv. Der renses med særlige kemikalier og professionelle maskiner.

Vi sørger for rensning af alle slags facader, der først får en opløsende stonecleaner før afrensningen for et optimalt og ensartetresultat.

Læs mere om: Facaderens, Alge-bekæmpelse på facader, Algebehandling af facader og Imprægnering.

Rensning af facader

Kontakt for uforpligtende tilbud!
Tlf: +45 3028 3435
E-mail: alge@ks-e.dk

Vi kører fortrinsvis i Midtjylland
(Horsens, Vejle, Århus Juelsminde, Snaptun, Glud, Hedensted, Hornsyld, Bjerre, Stenderup, Østbirk, Vestbirk, Løsning og Stensballe) men tager også kunder ind fra resten af landet.

Billig rensning af facader

Rensning af facade

Rensning af alger på facader

Rensning af facade

Rensning af betonfacader

Rensning af facade

Rensning af facader

Rensning af facade

Rensning af murestensfacader

Rensning af facade

Rensning af graffiti på facader

Rensning af graffiti på facade

Rensning af stålfacader

Rensning af facade

Rensning facader

Rensning af facade