Trustpilot

Algebehandling af facader

Ligesom vi tilbyder algebehandling af tage, så kan vi også behandle dine facader så de fremstår rene og smukke.

Hvorfor rensning af facader?

Rensning af facader giver en ældre facade et nyt look. Vi vil jo alle gerne have, at vores hus, industribygning, facade osv, ser lige så flot og repræsentativ ud, som da vi byggede det.  Det ordnes let med en rensning af facaden.

Ved rensning af facader anbefaler vi en efterfølgende imprægnering, for at resultatet varer ved i mange år fremover. En rensning af facaden uden efterbehandling bliver meget hurtigt  grim igen. Dette gælder dog ikke facader af aluminium, stål eller malede overflader. Disse kan sagtens renses uden efterbehandling.

Vi renser også graffiti af facader

Denne form for rensning er mere kompliceret, og kræver særligt udstyr for at opnå et pænt og tilfredsstillende resultat. Der findes utrolig mange former for graffiti farver, og kombineret med forskellige former for facade så kan det være en svær opgave at stå med selv. Der renses med særlige kemikalier og professionelle maskiner.

Vi sørger for rensning af alle slags facader, der først får en opløsende stonecleaner før afrensningen for et optimalt og ensartetresultat.

Hvorfor imprægnering af facader?

Der er mange gode grunde til at benytte imprægnering af facader. Imprægnering af facader bruges, for at holde muren tør for vand og fugt. En tør mur isolerer bedre end en våd mur. Derfor er der også penge at spare på varmeregningen, når du vælger at imprægnere dine facader. Imprægnering af facader hjælper til at bibeholde en ren og pæn overflade, som er beskyttet mod vind og vejr i mange år. Der undgås små frostspringninger i mursten/fuger, betonvægge pga at de indeholder vand og dermed medfører ødelæggelse og hurtig ældning.

Trustpilot